Categorieën
handige lifehacks

Escaperoom online of in de buitenlucht

Quest Escapes biedt games aan met het concept van een escape room als basis. Alleen dan online of ook in de buitenlucht. In tegenstelling van een reguliere escape room zijn de spellen ook door grote groepen in teams van 2-4 personen te spelen.

De Outdoor Escape Games zijn met een app op elke locatie ter wereld te spelen. Lekker in de buitenlucht. De teams downloaden onze app en met hun eigen mobiele telefoon of tablet starten ze het spel. Onze app (Apple en Android) creëert, voordat het spel start, een dynamisch speelveld rondom de startlocatie, zodat je op een avontuurlijke manier een (nieuwe) stad ontdekt.

Onze Online Escape Games zijn perfect als alternatief voor de outdoor games. Als het regent of simpelweg door de Corona pandemie is afgelopen jaar gebleken dat het vooral bij bedrijven ontzettend populair is als alternatief van reguliere uitjes in de buitenlucht. Deze spellen zijn op afstand van je teamgenoten ook vanuit elke huiskamer of kantoor te spelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een vergaderprogramma, zoals Zoom of Skype.

Hoe werkt het:
– online meld je je aan en krijg je een speciale code.
– daarna kun je ruim 2 uur het spel spelen / een stad verkennen
– in de app kun je verschillende talen selecteren.

Escape games – online en outdoor