Vakantie

Er zijn ongelooflijk veel vakantie websites. Op deze pagina vind je een selectie van leuke uitjes, handige vergelijk sites, of gewoon goede vakantieverblijven en hotels van grote ketens.Wunderland Kalkar  - en leuk pretpark dat is gebouwd in en rondom een oude (nooit in bedrijf gestelde) kerncentrale. Je kunt er blijven slapen en gebruik maken van de all-inclusive aanbiedingen.


Hotels.com heeft vele hotels over de hele wereld. Zoek gemakkelijk de mooiste hotels.

Attractiepark Slagharen - niet wachten in de rij, dus koop ticketes online. Naast het attractiepark staan ook huisjes en tenten die je in combinatie met gratis toegang tot het park kun huren.HEMA - tickets voor attracties online bestellen, maar ook steden reizen.Bungalows.nl - groot aanbod met verschillende bungalows, op verschillende parken, bij verschillende aanbieders.


Roompot - parken in Nederland, maar ook in het buitenland.


Hotelscombined.nl - deze site zoekt hotels voor je via verschillende websites. Handig te sorteren op prijs. De website is vergelijkbaar met Trivago.nl
Fletcher - heeft authentieke hotel-restaurants die vaak zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in de bossen.


Groepen.nl heeft een verzameling van ruim 700 groepsaccommodaties. De vakantiehuizen staan in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.  Een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s.Ticketveiling pretparken - vind een grote selectie veilingen om goedkoop een ticket voor je favoriete pretpark, of juist een pretpark dat je ooit al eens had willen bezoeken.