Cool en Gratis producten proberen

Ontdek hier nieuwe producten, ze zijn vaak gratis! Wanneer je een product bestelt, kijk altijd goed naar de voorwaarden. Controleer ook altijd of je verzendkosten moet betalen. We proberen het altijd op de site te vermelden, maar acties veranderen soms snel.

ProductOmschrijving
Proefles typenSpeciaal voor kinderen een gratis proefles typen van LOI Kidzz.
HP instant inkt 3 maanden gratisProbeer instant inkt van HP 3 maanden gratis. Vanaf 0,99euro p/m heb je een inkt abonnement bij je HP printer.
BlinkistKorte boeken lezen/luisteren: 15 minuten durende versies van audioboeken. – Abonnees krijgen toegang tot belangrijke take-away’s uit ’s werelds beste non-fictieboeken in tekst en audio. 7 dagen gratis proberen.
Personal Fitness Nederland Personal CoachingHulp nodig bij het afvallen? Met een persoonlijke coach gaat het makkelijker. Met 80 studio’s altijd eentje in de buurt. Maak gebruik van een gratis proefweek.
ReceptenboekjeDownloadbaar receptenboekje van Tante Fanny.
Korting bij BurgerKingBurgerKing heeft weer verschillende kortingsacties. Op papier met de coupons, maar ook in de app terug te vinden. Met de app kun je ook punten sparen voor gratis producten.
Social DealDownload de social deal app en ontvang mooie acties.
YucciesPunten sparen met online producten kopen en makkelijk vergelijken.
7 dagen Disney+ proberen Disney+ is de enige plek om de klassiekers van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer te streamen. Na de 7 dagen kun je beginnen met kijken voor maar € 8,99 per maand of € 89,99 per jaar. Probeer Disney+ de eerste 7 dagen gratis, het abonnement is altijd opzegbaar.
Gratis tijdschrift Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed Ontvang 4x per jaar het gratis tijdschrift van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en blijf op de de hoogte van wat er speelt op het brede terrein van het erfgoed.
Lever je punten in bij Hema Wissel je Hema punten in en krijg gratis producten of korting.
Gratis beltegoed bij Simyo Wordt klant bij Simyo. Bestel een simkaart met €7,50 beltegoed > kost €5 > Simkaart met €22,50 beltegoed > kost €15,- >Simkaart met €35 beltegoed > kost €25
999games nieuwsbrief voor de allernieuwste spellen, aanbiedingen, evenementen en nog veel meer.
Gratis tips voor je zwembad Hoe houd je jouw (opblaas)zwembad in topconditie. Een paar handige tips.
Probeer Blendle Premium 1 maand gratis Op Blendle lees je dagelijks de beste artikelen uit heel veel verschillende kranten en tijdschriften. Probeer 1 maand gratis uit. Daarna kun je gewoon maandelijks opzeggen. Je zit nergens aan vast.
Test jezelf: gratis en professionele tests 123test biedt heel veel gratis tests op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
Remarkt.nl – handige spullen voor PC en laptop goedkope refurbished producten. PC, laptop, tablets, maar ook handige accessoires zoals docking stations.
Whiskas kittenpakket Probeer de Whiskas kitten voer.
Leenbakker actie Elke week scherpe acties bij leenbakker.
Verlaagde energietarieven Vattenval (Nuon) Bekijk het aanbod van Vattenval en beslis of het interessant is om over te stappen, of je contract voor 1 jaar te verlengen. De energietarieven van Vattenval zijn verlaagd. Ook voor bestaande klanten!