Categorieën

Handige (vakantie) sites

Hier vind je een verzameling handige sites om een leuke vakantie of dagje weg te vinden.

Hotel sites

 • Fletcher – heeft authentieke hotel-restaurants die vaak zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en gelegen op de mooiste plekjes van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg, historische steden, maar ook in de bossen.
 • Hotelscombined.nl – deze site zoekt hotels voor je via verschillende websites. Handig te sorteren op prijs. De website is vergelijkbaar met Trivago.nl.

Vakantieparken / huisjes

 • Groepen.nl heeft een verzameling van ruim 1200 groepsaccommodaties. De vakantiehuizen staan in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.  Een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s.
 • Bungalows.nl – groot aanbod met verschillende bungalows, op verschillende parken, bij verschillende aanbieders.
 • Roompot – parken in Nederland, maar ook in het buitenland.
 • Topparken – TopParken.nl heeft vijftien vakantieparken op verschillende plekken in Nederland. Op al deze vakantieparken kan overnacht worden in comfortabele en luxe vakantiewoningen. Op twee parken van TopParken.nl is het eveneens mogelijk te kamperen met een tent, caravan of camper.
 • Wunderland Kalkar  – en leuk pretpark dat is gebouwd in en rondom een oude (nooit in bedrijf gestelde) kerncentrale. Je kunt er blijven slapen en gebruik maken van de all-inclusive aanbiedingen.
 • Attractiepark Slagharen – niet wachten in de rij, dus koop tickets online. Naast het attractiepark staan ook huisjes en tenten die je in combinatie met gratis toegang tot het park kun huren.
 • Gites / vakantiehuisjes zoeken – de website Gites.nl heeft meer dan 4000 vakantiehuisjes voor zomervakantie en ook sneeuwvakantie.
 • Europarcs – Gezellige chalets en vakantiewoningen, maar ook luxe glampingtenten en knusse tiny houses. De resorts zijn stuk voor stuk gelegen op A-locaties in Nederland en daarbuiten. 

Reizen

 • NSinternational – Op NSInternational.com boek je niet alleen internationale treintickets tussen Nederland en Europese bestemmingen, maar ook je tickets voor Europese trajecten buiten Nederland, zoals binnen en tussen Duitsland, Italië, Denemarken en Tsjechië.

Overig

Prettigparkeren.nl – Handige website waar je per stad op een kaart kunt zien waar je goedkoop kunt parkeren.


Social Deals – platform met leuke deals in jouw regio. Spontaan uit eten, dagje uit, autowassen, of een afhaalmaaltijd voor een scherpe probeer prijs.


Duurzaambedrijfsleven.nl – De duurzame kennishub. Op Duurzaambedrijfsleven.nl vind je allerlei informatie over duurzaamheid. Op deze pagina staan een aantal interessante infographics.


Higherlevel – platform rondom ondernemerschap en innovatie.


De oude versie van een website terug zien – Archive.org maakt het mogelijk om de oude versie van een website terug te halen. Zo kun je zien hoe een website er jaren geleden uitzag.


Fivver – De Freelance diensten marktplaats voor bedrijven. In verschillende sectoren kun je ZZP’ers vinden, maar ook tips om goed een taak uit te besteden.


Online tips

 • Huishouden op orde.nl – site met opruimtips, maar je kunt er ook een opruimcoach inschakelen.
 • HetkanWel – groener, eerlijker en leuker leven. Platform met ideeen en duurzametips.