Categorieën
apps en tools reizen en onderweg

Slimmer reizen met Glimble

Plan, boek én betaal heel gemakkelijk je reis met glimble.

Download de Glimble app, makkelijk voor reizen met ov, deelauto en deelfiets.

In deze Glimble app kun je voor al je reizen gebruiken in Nederland. Plan, boek én betaal heel gemakkelijk je reis met glimble. Met één account regel je al je (deel)vervoer. Of je nou reist met een deelfiets, het openbaar vervoer of een taxi. De app is door Arriva gemaakt, maar kun je ook gebruiken voor je reizen met NS, Keolis, RET, en ook Uber. Deelfiets en ook deelauto, of scooter. Tot 31 juli 2022 ooknog eens 10% korting tijdens daluren. Ook bij ns en arriva.

Eén app voor het plannen, boeken en betalen van een reis. Download de glimble app nu gratis voor iOS of Android.
Met glimble zijn er veel verschillende vervoersopties binnen handbereik. Schijnt de zon? Pak dan een keer de deelfiets voor de laatste kilometers. Bij een dagje uit kan men direct een deelauto boeken én betalen in de app.

Betalen – De app download je gratis en als klant betaal je alléén de reizen die je maakt. Er kan ook een reis gepland worden zonder account!

Reisadvies – De glimble reisassistent geeft handige tips onderweg. Zo krijg je bijvoorbeeld een seintje wanneer er op de stopknop in de bus moet moet worden gedrukt. Handig! Zijn er vragen? De klantenservicemedewerkers staan altijd klaar.

Met glimble kun je nu in december 2021:
► Controleer de beschikbaarheid en locatie van deelvervoer zoals Check, Felyx, Amber, GreenWheels, Donkey Republic, Hopperpoint / Bravofiets en GO Sharing.
► Boek de Arriva Deelfiets direct in deze app

Korting: tot 31 juli 2022 krijg je 10 procent korting tijdens daluren. Ook bij ns en arriva.

Meer info op glimble.nl, of download meteen de Glimble app (android) , of voor downlaod de app voor Apple