Categorieën
dagje weg en ontdek duurzaam lekker

Keuze maaltijdboxen steeds groter

Er komen steeds meer aanbieders van maaltijdboxen die je thuis kunt laten bezorgen. Wil je hier eens gebruik van maken, probeer er vooral eerst een paar!

Er komen steeds meer aanbieders van maaltijdboxen die je thuis kunt laten bezorgen. Wil je hier eens gebruik van maken? Kijk dan eens in onderstaand overzicht. De verschillen zijn niet altijd groot qua prijs en bezorging, maar de recepten kunnen wel verschillen en ook het soort producten dat wordt geleverd.


maaltijdboxen van de krat

De Krat – Is de oudste maaltijdbox van Nederland. Al in november 2010 begonnen met het thuisbezorgen van houten kratjes met alle ingrediënten voor het bereiden van drie (h)eerlijke maaltijden. In eerste instantie  alleen in Amsterdam, sinds juni 2015 is de Krat in heel Nederland verkrijgbaar, met uitzondering van Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden. Kijk hier hoe het werkt en wanneer er wordt bezorgd.


Hellofresh – De producten in je HelloFresh Box worden geselecteerd op basis van kwaliteit: ze moeten vers en lekker zijn. Het moet bovendien duidelijk zijn waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. Het lidmaatschap is flexibel. Je moet wel eerst 2 boxen afnemen. Je kunt ook gewoon 1 proefbox aanvragen, zonder dat je ergens aan vast zit.


Allerhande box – bekend van de Albert Heijn. Albert Heijn heeft in de zomer van 2016 een paar extra varianten geïntroduceerd: de Familiebox voor gezinnen en de Inspiratiebox voor 2 persoonshuishoudens. Je kunt ze afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen.


maaltijd pakketten van Marley Spoon

Marley Spoon – De Kook altijd gevarieerd! Krijg verse ingrediënten & inspirerende recepten thuisbezorgd. De box zit vol met eerlijke, duurzame producten.


Familiebox – Lekkere recepten met verse ingrediënten die snel op tafel staan.Vroeger begonnen als Mathijs maaltijdbox, sinds 2018 onder een andere naam. Super kindvriendelijk, Meer dan 200 gram groente, Keuze uit 12 gerechten per week en gratis bezorging.


Ekomenu – kies jouw favoriete gerechten met 100% biologische ingrediënten.