Categorieën
dagje weg en ontdek handige lifehacks

Aapjes kijken

In de Apenheul kun je veel verschillende apen zien. Ook kun je tussen de apen lopen. Een paar tips om scherp geprijsde ticket en kaartje voor de Apenheul met korting te bemachtingen.

In de Apenheul kun je veel verschillende apen zien. Ook kun je tussen de apen lopen. Een paar tips om scherp geprijsde ticket en kaartje voor de Apenheul met korting te bemachtingen.

Lees meer: Aapjes kijken

De Apenheul heeft meer dan 200 apen. Dit dierenpark in Apeldoorn is tussen april en november open en kun je oog in oog staan met de apen.

Tickets Apenheul

Het slimst is online tickets te kopen. Dat is altijd goedkoper dan aan de kassa. Op Apenheul.nl krijg je 1,50 euro korting op de kassaprijs (25 euro ipv 26,50). Ook zijn er vaak tickets beschikbaar waarmee je vanaf 14:00 het park in kunt. Die zijn 3 euro goedkoper dan de standaard onlinedagtickets voor volwassenen. t/m 2 jaar zijn de kinderen gratis, maar moet je wel een online ticket bestellen.

Korting op Tickets voor de Apenheul

Uitgaande van de ‘standaard online tickets’ voor volwassenen via de officiele website van de Apenheul a 25 euro per persoon hieronder een aantal tips. Ben je lid van de ANWB, of heb je een rekening bij de ING? Dan ben ietsje voordeliger uit als je daar de tickets koopt.

SitePrijsKortingOpmerking (prijzen sept 2023)
Apenheul.nl25,00Onlineprijs geeft al 1,50 euro korting op kassaprijs
ING Rentpunten18,506,507 euro korting, maar ook 50 cent transactiekosten per ticket.
ANWB17,00 tot 21,004 tot 8 euroAfhankelijk van hoelang je lid bent krijg je korting. Minimaal 5,50 t.o.v. de kassaprijs, dus 4 euro t.o.v. online prijs
Actievandedag18,956,05
VakantieveilingbiedenJe betaalt altijd 6,50 per veiling boven op je bieding. Veilingen vaak voor 2 personen, na winnen kun je extra tickets vaak bijkopen
Tripper

Adres / parkeren Apenheul

Je vindt het park in Apeldoorn, J.C. Wilslaan 21. De parkeerplaats is een stukje lopen (10 minuten) en kost 10,25 per dag op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos (tarief in 2023).

Andere dierentuin acties vind je hier bij Tripper

Dierentuin deals