Categorieën
dagje weg en ontdek

Minder bekende vakantieparken

overzicht met minder bekende vakantieparken in Nederland en er buiten.

Hieronder hebben we een aantal websites verzameld van parken die minder bekend dan de ‘grote jongens’ zoals CenterParcs, Roompot en Landal.

Summio parcs heeft 23 vakantieparken in Nederland. De vakantieparken zijn door heel Nederland gelegen. Zo is er voor elke vakantiegast wel een geschikt vakantiepark. De meeste vakantiehuizen zijn vrijstaand op Summio Parcs.

• Vrijstaande vakantiehuizen;
• Uitgebreid aanbod;
• Vakantieparken in heel Nederland;
• Uitgebreide omschrijving vakantieparken;
• Verschillende acties en arrangementen;
• Animatie op meerdere vakantieparken.

Heerlijke huisjes – Met heerlijkehuisjes.nl kan men zorgeloos een vakantiehuis huren! Het aanbod varieert van vakantiehuizen van particuliere eigenaren, vakantieparken en groepsaccommodaties. Heerlijkehuisjes.nl is sinds 2001 een van de pioniers in het online verhuren van vakantiehuizen en heeft een specialisme in de volgende bestemmingen: Nederland, België en Duitsland.

TopParken.nl heeft 13 vakantieparken in 6 provincies in Nederland. Op alle vakantieparken kan overnacht worden in comfortabele en luxe vakantiewoningen of -villa’s. Op 3 parken van TopParken is het daarbij mogelijk te kamperen met een tent, caravan of camper.

Succesholidayparcs.nl heeft het aanbod uitgebreid met een nieuw vakantiepark in Drenthe. Succes Holidayparcs biedt vakantieplezier voor jong en oud op 5 vakantieparken in Nederland en Duitsland.

Dutchen.nl – biedt luxe vakantievilla’s op kleinschalige vakantieparken aan de kust, op de Wadden en bij prachtige natuur. Dutchen beperkt het aanbod tot luxe vakantiehuizen en villa’s van hoge kwaliteit.